Gastenboek

U kan hieronder een reactie plaatsen in ons gastenboek! Alvast bedankt, uw reactie wordt doorgestuurd naar de eigenaar en zodra uw bericht is goedgekeurd zal dit op de website verschijnen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Gezinssamenstelling
  Volwassenen:
  Kinderen:

  Verblijfsperiode
  Van:
  Tot:

  Reactie

  captcha

  Code:

  Van : Familie Stroeven/Timbermont

  Volwassenen: 2

  Van: 06/09/2014 Tot: 13/09/2014

  We hebben een héél fijn verblijf beleefd! Mooi zomerverblijf met alle accommodatie, gezellig terras om te ontbijten en te rusten en te zonnen. En: een fantastisch bed 🙂 Goede nachtrust is tijdens vakantieperiode ook belangrijk. Prachtige omgeving, ideaal om mooie uitstappen te maken: havens van Fréjus en Cannes, de promenades, de kleine restaurantjes waar het goed vertoeven is, héérlijk. Bedankt voor alle informatie en nog veel plezier in jullie prachtige vakantiehuis. Wij komen zeker nog terug!

  Joëlle & Guy

  ————————————————–

  Van: Familie De Ceunynck-Gielen

  Volwassenen:4

  Kinderen:  1

  Van: 9 juni Tot: 21 juni

  Jullie verblijf is een aanrader! Wij komen zeker nog een keertje terug! Bedankt voor het bezorgen van de nodige info, alsook voor de vlotte en correcte afhandeling! – mooi en proper huis – mooi park, volledig omheind (veilig voor kleine kinderen) – airco – super mooie omgeving – leuk zwembad, zeker voor kleine kindjes

  Groetjes, Ann

  ——————————————

  Van: Familie De Lamper

  • Volwassenen: 4
  • Kinderen:  0

  Verblijfsperiode

  • Van: 31 mei 2014
  • Tot: 8 juni 2014

  Reactie: De vakantie zit er alweer op en is zoals gewoonlijk veel te kort. Bij de aankomst waren we aangenaam verrast van de vakantiewoning: mooi, proper en in goede staat. We hebben bij het vertrek er dan ook voor gezorgd dat het terug in orde was. We hebben met de receptie afgesproken dat we de eindschoonmaak zelf zouden doen. De locatie van het domein is inderdaad heel goed; niet ver van de kust en ook in het binnenland zijn de mooie plaatsjes nooit ver weg. Qua fietsen hebben we ons hart kunnen ophalen: vooral de Verdon was een mooie trip. Het was nog heel rustig op het domein, dus voor ons was dat perfect. Hopelijk hebben jullie nog veel plezier van jullie vakantiewoning en wie weet gaan we nog wel eens terug … je weet maar nooit. Bedankt voor de verhuring en de additionele info die je ons hebt bezorgd. Mvg Franky

  ————————————————

  Van: Familie Coppin

  • Volwassenen: 3
  • Kinderen: 3

  Van: 5 april 2014 tot 12 april 2014

  April 2014,een weekje met vrienden in de Provence doorgebracht,”Les Clos des Oliviers” te Vidauban een vakantie om te blijven herinneren.Het was een super week in een leuk vakantiedomein,temperatuur rond de 20 graden en dit voor April,gewoon top.Het zwembad,zeg maar waterpark was dan ook als een magneet voor de kinderen,zwemmen en plezier maken was de booschap en de Mama’s en Papa’s die lagen op de ligstoel met een pastis,lekker relax.Af een toe een partijtje tennis,basketbal,pingpong of voetbal het was er allemaal.De vakantiewoning was gezellig,ruim en voorzien van alle comfort,ruime kamers en een mooi en ruim terras nodigde uit om s’avonds de bbq aan te steken en samen lekker te tafelen.De uitsapjes waren ook top,door de bergen,langs de kust,de streek is gewoon fantastisch,een echte aanrader.Eigenlijk is één week tekort maar het was de 1000Km meer dan waard.Ik ben alvast kandidaat om nog eens terug te keren.

  Groetjes Johan